Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor de Vosheuvel200!

Klik op de juiste knop en je komt in het aanmeldformulier terecht.

We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en gebruiken deze alleen om te communiceren over de Vosheuvel200.  

Wie mag zich opgeven?

De conferentie is voor iedereen die belang heeft bij de Vosheuvel scholen. Dat zijn:

  • Ouders/verzorgers van leerlingen van de Koninging Emmaschool, Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs en de Dr. A van Voorthuysenschool (Speciaal Onderwijs) en de van Voorthuijsenschool Voortgezet Speciaal Onderwijs.
  • Leerlingen
  • Medewerkers 
  • Bestuur
  • Zorgverleners, denk aan ergotherapeut, logopedist, zorgmedewerkers etc.
  • Externe relaties, zoals stagebedrijven, gemeente etc.
  • Waarnemers/pers De Vosheuvel200 is een besloten bijeenkomst. Ben je van de pers of wil je graag komen kijken? Meld je dan aan via het speciale pers/waarnemersformulier.

Voor iedere categorie is een bepaald aantal maximaal deelnemers vastgesteld. Bij overaanmelding gaan we loten.

Wil jij een extra taak als tafelsecretaris?

Tijdens het invullen van het formulier word je gevraagd of je ook deel wilt nemen als tafelsecretaris. Als tafelsecretaris doe je in het eerste deel gewoon mee met de gesprekken. Tijdens het tweede deel krijg je een extra taak. Jij maakt dan een verslag van het gesprek in het computerprogramma Prezi. Je volgt een verplichte training en je wordt op donderdag om 13.30 uur verwacht. Daar staat tegenover dat je een leuke gratis training krijgt en de kans om al wat andere deelnemers te leren kennen.

Wil je mee doen als tafelsecretaris? Geef dit aan in het aanmeldformulier.

Je kunt uit 2 momenten kiezen om de training te volgen:

  • 13 maart om 15:00 uur
  • 15 maart om 19:00 uur

Wil jij helpen bij de voorbereiding?

Wil je helpen bij de voorbereiding van de Vosheuvel200? Bijvoorbeeld door te helpen bij de opbouw, sponsoren te zoeken, campagne te voeren? Stuur een mail naar info@vosheuvel200.nl en we nemen contact met je op.

De Vosheuvel200 is een gezamenlijk initiatief van de scholen binnen het Vosheuvelcomplex, bestaande uit de Dr. A van Voorthuysenschool, Speciaal Onderwijs (onderdeel van Meerkring), Van Voorthuysenschool, Voortgezet Speciaal Onderwijs (onderdeel van ’s Heeren Loo Onderwijs) en de Koningin Emmaschool, zowel Speciaal Onderwijs als Voortgezet Speciaal Onderwijs (onderdeel van PCOU Willibrord). Adres: Scholencomplex ‘de Vosheuvel’, Clarenburg 1, 3834 BC Leusden, 085 066 0700.